IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

 
Reply to this topicStart new topic
Belikewater2, The download doesnt work
Belikewater2
post Oct 24 2010, 06:27 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-October 10
Member No.: 93



Hello

I have been trying to download the last version of AEMT4. But when download its 90% completed it freezes and you cant do nothing. Please fix that.

Belikewater
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Admin
post Oct 24 2010, 06:55 PM
Post #2


Administrator
***

Group: Root Admin
Posts: 350
Joined: 22-September 09
From: USA
Member No.: 1



Luis,
I have replied you by e-mail and sent a direct link to download. Only very few people experience downloading problems. It's a server load issue.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Belikewater2
post Oct 24 2010, 07:40 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-October 10
Member No.: 93



Support:

I have installed succesfully the exe. AEMT4. appears as indicator, i can add it to a chart, but nothing happens. The indicator is on the chart because i can edit it, but nohitng is draw.

Here it is my Info:

Windows ™ Vista Home Premium 6.0.6001 Service Pack 1
Terminal path: C:\Program Files (x86)\Interbank FX Trader 4\
This program version 1.10.1023.1242
DLL version: 1.10.1024.1429
DecimalSeparator ","

Luis
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Admin
post Oct 25 2010, 02:17 PM
Post #4


Administrator
***

Group: Root Admin
Posts: 350
Joined: 22-September 09
From: USA
Member No.: 1



Could you provide a screenshot of configuration utility to see what your settings are and tell on what chart time frame you don't see any aspects?
Also take a configuration utility for countries with comma as decimal separator in Updates area.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Belikewater2
post Oct 26 2010, 01:29 PM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 3
Joined: 24-October 10
Member No.: 93



QUOTE (Admin @ Oct 25 2010, 02:17 PM) *
Could you provide a screenshot of configuration utility to see what your settings are and tell on what chart time frame you don't see any aspects?
Also take a configuration utility for countries with comma as decimal separator in Updates area.


I i downloaded the new config archive and it works, thanks
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Admin
post Oct 26 2010, 01:33 PM
Post #6


Administrator
***

Group: Root Admin
Posts: 350
Joined: 22-September 09
From: USA
Member No.: 1



I i downloaded the new config archive and it works

Good. There was no indicator output because neither configuration utility nor MT4 part of code could start because of decimal separator error.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
TSK
post Oct 26 2010, 10:41 PM
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 4
Joined: 11-September 10
Member No.: 42



Thanks a lot for the latest update. Plotting aspects a bit in advance is extremely helpful. biggrin.gif
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

 



Lo-Fi Version Time is now: 1st August 2014 - 11:50 AM